egeemomss ejdermeyvelilahmacun eşim öğretti. Oğlum babasından çok daha iyi kapıyor kelimeleri. Darısı başına😍
asellinaninannesiii ejdermeyvelilahmacun ben 3 aylik kızım inga deyince anne demiş gibi oluyor heyecanlaniyorum sayılıyor mu🤣
Elvan1703 15 16 aylıkdı ilk dedinde hala diyor bilinçli çok mutlu oluyorummm anniii diyor bazen anneee böle uzatarak söyler 😀
MasaLiyam ejdermeyvelilahmacun 20 aylık oldu ilk defa anne dedi ve şuan sürekli söylüyor hem de bilinçli aşkım kızım 🫠anne demesini çok bekledim kedi bile dedi anne dememişti :)
Semaaa39 ejdermeyvelilahmacun 11 aylıkken. Suan 16 aylık evde markette göremesin hemen sesleniyor 😂 her saniyede baba ağzımızdan düşmüyor. Birde birşey isteyeceği zaman, yada üzüldüğü zaman yaptığı tonlamalarla seslenmesi.. ahh içim eriyor🫠
1zeynosileannis ejdermeyvelilahmacun tam 1 yaşına girdiği gün önceden de diyordu ama gözümün içine bakarak o gün söyledi. Aynı gün yürümeyede başladı mutfaktaydim yürüyerek yanıma geldi gülümseyip anne dedi o anki mutluluğumu hiç unutmuyorum
ejdermeyvelilahmacun 1zeynosileannis çifte mutluluk yaşamışsınız, eminim çok güzel bir andır. Maşallah🍀
Mintpink11 ejdermeyvelilahmacun 8 aylıkken anne benzeri bişey söylemeye başladı. Şuan 10 aylık çok net şekilde anne diyor. Bizimki biraz geveze sanırım 🤣
Ogulluana Deniz64 konuşuyor konuşmasında bir sıkıntı yok ama anne demiyor bazen anneye benzer neğ niğ diyo ama tam demedi bir türlü anneanne diyo ama anne dedirtemedim İki yaşından sonra açıldı benim oğlumda seninki de konuşur merak etme
bsrgkss Deniz64 bizde öyle net konusma yok gıgılyarak söylüyor kırmızıya gıgızı gibi anne demedi henüz biseyleri söylüyo ama tanımayan anlamaz ben hep beraber oldugum icin diline hakimim sizi anlıyo ve dediklerinizi yapıyorsa merak etmeyin onunda zamanı var gelecektir elbet bekliyoruz
defnevedoruk Ogulluana inanır mısınız benim kızımda anne demiyorken anneanesine gayet bilinçli sekilde anneannene diyordu smdldödöd
OLaaBalito_ crknkzz benimde 22 aylık demiyor 😀 zamanı gelince anneyi çok kullanacak şuan demek istemiyor zamanı var demekki
Deletedmom_110 ejdermeyvelilahmacun 9. Ayda 11 aylıktı bilinçli dedi 17 aylık günde 500 kere anne anne diye bağırıyor 😂😂
defnevedoruk ejdermeyvelilahmacun 10 aylıkken anns dedi fakat sonra bıraktı, 12 aylıkken adımı söylemeye basladı ismimle sesleniyordu suan 14,5 aylık 1,5 aydır bilincli sekilde anne diye sesleniyor. inadına tükürüğüm kızınca yine adımla sesleniyor dödldldld