Zhnce Aslangzm dişleri çıkana kadar kullandım Sonrasında doktorumuz ferrum kullan dedi Hala daha ferrum kullanıyoruz
Melisada Aslangzm bende birkaç gün kullandım sordum doktora paraben herşeyin içinde var dedi devit 3 te bile varmış için rahat etmiyorsa kullanma 6 aylık olduğunda bir bakarız kansız çıkarsa başlarız ilaç vermeye dedi
Bbsozlm 1 ay kullandım ama bıraktım içinde paraben ve krem esansı olduğu için bitkisel bi kan damlasına başlayacağım alıp
Ikrazumra19 Aslangzm bence bi doktors gidip kan verin eger doktor uygun gorurse parabensiz olandan alop kullanin
Zhnce _tospikannesi sanırım öyleymiş Çünkü doktorum baya tembihlemişti dişleri çıktığı gibi vegaferonu bırak Bana haber ver hangisini kullanacağını söyleyeceğim demişti.
Rhk01 Newvit kullanıyorum çok memnunum 40-50 tl bişiy zaten parabenli ilaçları niye kullanıyosunuz anlamadım
Bahar62 Aslangzm bizim çocuk doktorumuz nutrigen ferromixin verdi toz şeklinde meyve püresine koyup veriyorum tadını da anlamıyor meyvenin tadını bozmuyor çok memnunum tavsiye ederim.