Kızlar ya 10 aylık bir bebeğim var, çok çok az su tükettiği için idrar yolu enfeksiyonu oldu. Normalde emzik almadı, biberon da hiç vermedim emzirdiğim için. Şimdi biberondan bir şey içmeyi bilmiyor. Su verdim mi birkaç yudum çekip ardından boğuluyor. Doktor ilaç yazdı haftaya da kontrolümüz var, ama nasıl su içireceğimi bende şaşırmış durumdayım çok endişeliyim. Çok susuz kalmış hatta böbreği bile zarar görmüş olabilir bazı değerleri yüksek çıktı haftaya tekrar bakacağız. Şimdi şırınga ile içiriyorum, anca günde 100-150 ml içirebiliyorum. Suyuna pekmez kattım almadı, suluk biberon falan değiştirdim yine yok. Arada kaşıkla içirdim ama onuda birkaç kaşık alıp bıraktı. Devamı gelmedi. Aslında emziriyorum, acaba sütüm çok mu az diyorum ama göğüslerime süt indiğini hissediyorum ilk 2-3 dakika bebeğim her emdiğinde yutkunuyor. Şimdi aşırı dikkat ettiğim için son birkaç gündür bezleri dolu geliyor ama gece su içmiyor bir türlü, 2 defa falan emmek için uyanıyor ama sabaha da bezi bomboş oluyor. Acaba enfeksiyon var diye mi az çiş yapıyor yoksa yine susuz mu kalıyor gerçekten anlamadım, nasıl su içirebilirim onu da bilmiyorum oturdum ağlıyorum çok çaresiz hissediyorum