meriahsen nurcanyvz şuan 9 aylık evet kuzenimın bebeğiyle aralarında 10 var ben 4 aydır kullanıyorum o 2 ay kullanfı kırıldı yenisinş aldı ben size 2 3 yaşına kadar kullandım denedimde yazmadımda
msaf5152 cennet3534 farkı marka farkı onla diğerini bir tutup aynı fiyattan sayamazsınız kumaşından tekerine kadar fark vardır onun🌸
momeymen msaf5152 yok satmak için demiyorum gerçekten malı güzel belli yani tekerlekleri filan kauçuk böyle rahat gidiyor
momeymen meriahsen evet bu da sessiz. Siz memnun musnuz peki ya zararlı deniyor ya bir de ben alt kattaki rahatsız olur kullanamam diye düşünmüştüm
meriahsen momeymen benim altımdaki komşu çok cins herşeye laf yapan biri ben kullanıyorum şuana kadar ses geliyo diye kapıma çıkmadı sürekli olmuycak şekilde kullanıyorum kullanınca kendilerini özgür hissediyor heryeri geziyo 😁 benim mantığımda da bindirmek yoktu ama dayanamadım artık çünkü yoruluyorum 30 40 dk olcak şekilde bindiriyorum öyle gün boyu üstünde tutmuyorum
meriahsen momeymen zaten arkadaşta o ucuz olanla kıyaslanmıycağını söylüyor çünkü dediğim gibi gayet güzel ve kaliteli müzikli
momeymen meriahsen ben de yürüme şeysi var ya walker mi diyolar ondan alırım diyodum. Yürüteci tavsiye etmiyorlar diye. Ya benim üst katımdaki yürütece koymuş çocuğu halıları da yıkamaya vermiş o gün savcılıklı olacaktıl😅 öyle ses geliyo alta da bunlarda olmayabilir tekerleği yumuşak takır tukur etmiyo
meriahsen momeymen ilk adım arabasıda aldım bunuda aldım 😀 yumuşak bunlar ya evde kullanırken bile ses yapmıyo o kadar dene istersen benim oturduğum apartman biraz yaşlı dolu ondan sessiz yer ses istemiyolar çocuk büyüyünce nabıcam bilmiyorum artık 😀
momeymen meriahsen peki sence hamgisi daha kullanışlı. Ya artık büyüyünce mecbur katlanacaklar bizim her yer çocuk herr yer üstüm, altım, karşı apartman.. onların sesleri full bizde beraber yaşıyoruz mübarek. Napalım çocuk sesi geliyor
meriahsen Ya şuan için işime yarayan yürüteç çünkü cesaret edemiyorlar deniyorum ama yapamıyo kızın ama yürüteçle girmediği delik yok ben yemek yaparken bide lavaboya giderken kullanıyorum diğer türlü gün boyu koymuyorum kızımı herde oyunlar oynuyoruz genelde