momeymen momeymen tekerleğini atmaya çalıştım . Böyle sert değil kenarlarında kauçuk var sessiz o nedenle.
momeymen kelebekkk1 ya hiç düşünmedim. Evde yer açılsın dedim bir de bu parayı cidden çok fakir bir aileye topladığım yardıma ekleyeceğim. Normalde ne kadar bunlar?
ebrarrdemmmiir momeymen o ördekli kısmını çıkartıp pil taktığınız zaman düğmelere basılınca şarkı da çalıyo 😆
momeymen beneannedeme ya düşünmedim yalan olmasın dışarıda ne kadarsa yarısına vereyim. O aileye yardım diye gidecek onların nasibi. Sizin bilginiz var mı yürüteçler ne kadar ki?
atesbocekimm momeymen Ben de yürüten bakıyorum da o sallanan yürüteçin fiyatı en yüksek olan o bu onunla aynı fiyat değil
cennet3534 cennet3534 trendyolda daha uygun bende bunun sallanan model i var bu tık üst model oluyor sallanıyor 1200 aldım sallanıyordur belki sizin baktığınız
momeymen cennet3534 olabilir yürüteçleri çok bilmiyorum da bu sallanmıyor bence düz yürüteç. sadece boyu ayarlanıyor
momeymen atesbocekimm hmm ya bu sallanmıyor bence . Ben tipine bakıp dedimdi.. Yani ona göre fiyat olur o zaman
birannebirbebek__ momeymen 400 tl yani herhangi bir deforme var mı ve nasıl alıcaz dolap hesabınız var mı