Meltem345 Yaa bebeğim 29 günlük sadece anne sütü alıyor.Gece kakası bezinden çıkmış eline bulaşmıştı ağzına götürdü mü diye endişeleniyorum.Ağzına götürdüyse kendi kakasından Rota bulaşır mı ☹️
izd Meltem345 bir virüs sadece kakada olmaz, zaten bebekte var ise kakada vardır, kaka bütün çocuktan ayrı bir şey değil. Bu şekilde bulaşmaz tabii ki, pozitif ise de sebep bu değildir.
Meltem345 SevimliHayaletCasper yok hayır etmedik bebeğimin kendi kakası gece bezden dışarı çıkmıştı onu da eline bulaştırmış çok sıcak diye sadece zıbınla yatıyordu elini ağzına götürdüyse diye endişeliyim kendi kakasından bulaşırmı acaba rota evden bir yere çıkmadık daha hiç kimseyle teması olmadı
SevimliHayaletCasper Meltem345 kendi kakasında virüs varsa zaten hastalanır çocuk ağzına götürmese bile
Meltem345 izd şükür bebeğimde bir hastalık yoktu ben endişelendim dışkı yolıyla bulaşır yazısını görünce inşallah elini ağzına götürmemiştir herhangi bir iz falan yoktu
Meltem345 izd çok teşekür ederim galiba başkasının dışkısından bahsediyor ben takip edeyim bir kaç gün 🤲🏻