Calikusuu1 Kızlar bayram da köyde olacağız bir hafta siz olsanız evi güzelce temizleyip mi gidersiniz yoksa gelince mi temizlersiniz ?
twinsmomm2 Calikusuu1 gitmeden temizliyorum ben genelde gelince sadece toz alıp havalandırmak kalıyor geriye tatil dönüşü daha zor oluyor bence çünkü temizlik isi
caylavyu Calikusuu1 Gitmeden dip köşe yapıp gelince toz olur sadece onuda silerdim bence böyle daha mantıklı :D
UmudumOlsun Calikusuu1 temizleyip giderim bayram sonuçta Cat kapı biri gelir temizlik hafta sürüyor sonuçta. Ve evim temizken aklımda kalmaz 😁
Meriskus Calikusuu1 tabikide gitmeden temizlerim gelinceeee yorgun argın uğraşamam İlla bayram olmasına gerek yok Her dışarıya çıkıcağımda evi cilloğ yapmadan çıkamam Kafam rahat etmez Geldiğimde temşz düzenli ev bulmak hariki bir his
Calikusuu1 UmudumOlsun yok gelenim olmaz da temzileyip gitmek daha mantıklı sanki gelince bir sil süpür
buhayatbenim Calikusuu1 herzaman yola çıkmadan evi temizler çöp kutusunu bile yıkarım dönüşte temiz eve gelmek daha güzel olur sadece valizi açar kıyafetleri çıkartırım rahat oluyor