lutfenoturcocugum ugze Keşke video yüklense de öpme şeklini göstersem ,uvvvvaaa diye dudak değdiriyor 12 13 aylıktan beri,iki yaşına girecek hala aynı şekil 🤗
delirmeceler ugze 20 aydan beri öpüyorlardı ama şimdi 2,5 yaşındalar artık şap şup öpüyorlar mest oluyorum
NatashaRomanoff nescafebagimlisi yaa bende istiyorum öpmesini 17 aylık öpmüyor daha eliyle öpücük atıyor ama yanağımı uzatınca nazlanıp kaçıyo 🥲😅
124dorukcum124 23 aylık şuan yaklaşık 1 aydır annem cici diyip diyip öpüyor sürekli öpmek istiyor seviyor yanığımı falan çok güzel bir his 🥹
Yasminadem ugze 16 aylıkken öpmeye başladı oğluşum 🥰 mesela beni öper sonra sırasıyla babasını ve ablasını da öper , bi yanağımı öpmüş diğerini öpmemişse bu diyerek öpmediği yanağımı gösterip onu da öper 🥰
delirmeceler ugze 🤭😊yakındır merak etmeyin eriyeceksiniz tüm sıkıntılar stres bir anda kayboluyor tekrar ağlayıp kendilerini yerlere atana kadar sonra döngü yine aynı😅
NmalkoC ugze Benım oğlum yaşını geçtiğinde öpücüğü öğrenmişti ama önce öpüp sonra dudağını yanağıma koyardı şimdi3 yaşında akşama kadar öpüp anne seni seviyomm der sürekli çok güzel bi duygu gerçekten ileride bolbol öper sizide