Kizimcimmm1 Her cocuk doguran kadın bir önceki olduğu kadinin yasini tutar diye bir cümleye denk gelmiştim lohusayken. Başta anlamadim o kafa ile ama zamanla oturdu kafamda. Bekarken çok gezerdim ben, çalışırdım bagimsizdim ki evlendikten sonra da böyle devam etti. Oğlan olduktan sonra çok kisitladim kendimi. Emzirme, ek gıda, küçük derken bırakıp gezmek aklıma gelmedi. Aslında oğlana ve kendime buyuk kotuluk yapiyormusum farketmemisim. Birine birike en ufacık biseye tahamul edemeyen, herşeye bağıran biri oldum. Yalniz bir anneyim. Eşim destekliyor ama yetmiyor. Çocuğu bırakıp pazara bile gidemiyorum. Onunla hiç olmuyor durmuyor. En sonunda karar verdim. Geçmişte kalması gereken o kadınla vedalaştım kafamda. Bu kolay olmadı tabi çok ağladım çünkü o günleri çok özlediğimi anlamam uzun sürdü çocuk ev sorumluluklara dalmaktan. Yardım almadan bu arada malum pahalı. Sonra bana ne iyi gelir de canlandırır diye düşündüm. Onları buldum. Her haftasonu eşimle oğlan birlikte takılıyorlar ki ister evde kalsınlar ister parka gitsinler karismiyorum. Ben yalnız kalıyorum. Dışarı cikiyorum. Kuaför, masaj, kese köpük inanılmaz iyi geliyor. Araştırın uygun yerler var. Yalnız başıma geziyorum. O mekanda olmaktan keyif aldığım ama çocukla gidilmeyecek yerlere gidiyorum. Yeni insanlarla tanisiyorum. Bu sayede birçok anne tanıdım o kadar iyi geldiler ki bana. Arada onlarla da görüşüyorum. Tanıdıklarımdan bile iyi geldiler bana. Sizde geçmişte ozlediklerinizle vedalasip yeni hayatınızda sizi ne mutlu eder onu bulmalısınız. Tavsiyelerimi deneyerek başlamanızı öneririm. Arada bana yazın dertleşelim. İyi bir dinleyici olduğum söylenir. Sevgiyle kalın🌺🥀🌹💐🏵️🌸🪷🌱🌿🍄🍁🍂