happymami Kızlar bebeğim ek gıdaya geçti ama merak ettiğim bir şey var her gün birşeyler hazırlayıp veriyor musunuz hiç bi set vermediğiniz günler oluyor mu
Kbrrrr_58 happymami benim bebeğim 8 buçuk aylık sabah kalacaktı yapıyor az bişey 3,4 gübi yoğurt veriyorum yatmasan da çorba yada meyve püresi hangisi olursa gece çok uyanıyor vermesem emiyor doymuyor
twinsmomm2 happymami şuan tadımdayiz bizde 25 gündür arada iki gün pas geçtiğim oldu ama iki öğüne gecicez 1 haftaya artık atlayamam
cokcocuklu happymami oluyor tabi bebeklerim 7bucuk aylık bazen hastane günleri mesela hic bisey veremiyorum bazen evde de zaman bulamiyorum hazirlamaya veremedigim oluyor illa ki bazen sadece muz eziyorum öyle günü geçiştiriyorum
zeynepgevil happymami şuan tadım aşamasındasınız zaten acele etmeyin ben oğluma o zamanlarda evdeysek keyfi iyiyse veriyodum vermediğim günlerde oluyodu
twinsmomm2 happymami doktorum yönlendirdi 1 ay sonra iki öğüne geçelim diye sabah kalkınca mama iki saat sonra kahvaltı öğlen mama öğlenden sonra meyve/çorba akşam yatmadan mama olarak
happymami zeynepgevil ya çok sağolun gerçekten bende öyle ilerliyorum ama bi bakıyorum instagram vs öğünler hazırlayıp veriyorlar .kendimi haliyle sorumsuz hissetmeye başladım
zeynepgevil happymami valla zaten instagram a baksan hepsi dört dörtlük çocukları iştahlı öğünler mükemmel kadınlar kuaförden çıkmış gibi ben bugün hiç saçımı toplayamadım tokam kaydı duruyo öyle 😂
SweetMom__ happymami 6 ay 4 günlük tadimlara geçtik ilk kabak yedi sonra ki günler avakoda yumurta sarısı yedi evde ne yemek yaparsam onada ayrı pisiriyorum azcik yiyor sonra mama veriyorum tabi ac bırakmıyorum