handecyhhn Merhabalar kızlar 19 aylık oğlum var ve Hamileyim dün test yaptım pozitif kan verdim beta hcg 1902 çıktı yarın doktor randevum var sizce kaç kaftalik olabilir bebisim😍
ceriio handecyhhn son adet tarihi ile hesaplanır beta, değere göre hesaplanmaz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Elif0636 handecyhhn sağlıkla alın kucağınıza İnternetten baktım 4 haftalik görünüyor bilmem doğru mudur ama zaten yarın doktora gidicekmissiniz 😄🥰🥰
handecyhhn Ya ben polikistlik over hastasiyim o yüzden son adet tarihime göre hesaplayamiyorum tahminen kac haftaliktir 🥰 çok teşekkür ederim bu arada Rabbım isteyen herkese nasip etsin
handecyhhn Elif0636 Teşekkür ederim evet ama çok değişik degerler varya ben oğlumda yaşamadım oğlumu 7 haftalık öğrendim kan falan vermedim direk kalp atışını duydum o yüzden bunlar benim kafamı karistiriyor ya bian önce sabah olsun istiyorum 🥰😀
Elif0636 handecyhhn bende beta baktirmamistim ama son adet tarihimi biliyordum test yapıp randevu alıp gittim 6+1 di öğrendiğimde biraz ben bekledim geçmesini günümün kesin bir sonuç almak için 😊 sağlıklı olsun tabi de inşallah kızınız olur 😄🌸
handecyhhn Elif0636 Ayy evet insalalh zaten o istekle isteye isteye yaptım ama şimdiden herkes buda oğlan hissediyoruz diyo bide oğlumda yasadigim belirtilerin aynısı bundada var kasik ve bel ağrısı asiri Rabbım sağlıklı sıhhatli versin önemli olan o tabi 🥰
Elif0636 handecyhhn o hiç belli olmaz valla kişiden kişiye değişiyor hayırlısı olsun 😊 ben cesaret edemem ikinciye hiç te düşünmüyorum sizi tebrik ederim😄
Totonkadarkonusbacimsu handecyhhn Hayırlı olsun ilkkez bebeği küçük oluota hamile olduğuna sevinen biri gördüm bu durum mutlu etti beni 🌸
handecyhhn Totonkadarkonusbacimsu Ben kendim istedim canım çok teşekkür ederim elbet zor olucak ama ilerisi güzel olur insalalh 🥰
havva112 4 5 haftalık olabilir ama usg de gözükmeyebilir daha beta değeri çok yüksek değil belki keseyi görebilirsiniz ama kalp atışı veya bebek görünmez henüz bir iki haftaya tekrar gitmeniz istenebilir