ZeydsMom Bu magazadan ek gida ürünleri aldiniz mi hic? Almayi dusunuyordum ama cok fazla sikayet gordum. alerji sorunlari, icerisi kurtlanmis gidalar. Baska bi magaza oneriniz varsa soyleyin. Soul Kitchen organik urunlerde de sikayetler var.
basakhanim34 ZeydsMom ben çok aldım hepsi de çok güzel çıktı, o gıdaya bebeğin alerjisi varsa firma ne yapsın? Kurtlanmayı bilemiyorum bana denk gelmedi. Ama koruyucuyu bassalardı zaten kurtulanma olmazdı
mamacitaS ZeydsMom ilk ek gidaya baslarken aldim og hala ordan almaya devam ediyorum kizim 1 yaşında cok memnunum her üründen
ZeydsMom mamacitaS Meriskus basakhanim34 ervaa38 peki trendyoldaki magazasindan aldiniz mi hic? ben yurtdisindayim burada magazasi yok 🥲
ZeydsMom basakhanim34 ay dimi bide diyorlarki hicbir alerjisi yok cocugumun. Belki de alerjili cocuk yedirmis firmani sucluyor
basakhanim34 ZeydsMom ben kendi mağazasından aldım internetten alacaksanız satıcı kendi firması olsun mutlaka. Taklit çok oluyor çünkü
ZeydsMom Meriskus var canim bize geliyor trendyoldan. Merak ettim ayni kalitemi . O zaman ordan siparis vere bilirim cok tesekkurler
ZeydsMom Meriskus simdi malum sicaklar peki nerede muhafaza ediyorsun canim? Dolapa koyulur mu yoksa diger bakliyatlar falan gibi saklanirsa sorun olurmu? Organik oldugundan cabuk bozulma ihtimalini goz onunde bulundurursak 🥲
selmapiskin07 ZeydsMom soul kitchen kullanıyorum sorun yaşamadım zaten hangi ürün olursa olsun koruyucu olmadığı için dolapta muhafaza ediyorum.
Damla_eflin ZeydsMom Ben memnun kalmadım vallahi canım. A101 de zeytinyağı var ondan çok memnundum. Benim annemler Tarhana, salça vs yapip yollarlardi.