yigidoo02 153s34 ay benim tencerelerin olduğu yere girmişlerdi hatta bir keresinde görmedim tencerede olduğunu içine yağ koydum bir baktım hamam böceği kızartması yapıyorum 🥲
Meriskus 153s34 aiyyyyy çok korkarım o böceklerden antalyada kanatlı uçan karanöcekşer vardı ayyyyy Eve girse evden çıkarım o derece Korkuyorum ve tiksiniyorum
153s34 Meriskus kz benm karnim agrdi taş gbi oldu suan.ensem.sirtim boynum her yerim tutuldu. Bide kac kere vurduk goya öldurduk bi baktim geri dogru kacmis portmanto altina girmis. Esim cekti oyle biraktik yarn temzlicez artk.
153s34 _nidosunannesi_ ya bende bi keresinde oyle bi yerden cikarken degl de kacarken gordum ama cktigi yer neresi onu bulmak lazm. Evdeki her delige silikon sıkcam vlla
_nidosunannesi_ 153s34 omurgasız oldukları için kolaylıkla iğne deliğinden bile girip çıkabilirler. İlk önce ilaçla sonra silikon çek güzelce kapı boşluklarına ve süpürgeliklerin arasına.
153s34 liplimonlusoda ya sicaklardansa bile pek dert etmemeye calisicam yeterki yuva yapmasinlar ve cogalmasinlar.
153s34 eraysen giderimde koku oluyor diye onu kapamstim o yzden ordan ckmasi imkansz. Mutfaktan hc ihtimal vermiyordum cnku lavabonun orda gordugum icin ama smdi acaba mutfaktan mi diyorum of blmiorm
eraysen 153s34 mutfaktansa genelde mutfakta lavabo hortumunun duvara bağlandığı noktadan çıkıyorlar birde küçücük bir delik yeterli çıkmaları için boylarına aldanmayın
153s34 buket08 ben halımı kaldircam bi sure bakalim ne olacak. Sizinde oyle bseyinz varsa kaldirin. Nemli yere gelmesinler ııyyyşş
buket08 153s34 kaç gündür halılarım kalkmış halde her gün çamaşır suyuyla siliyorum sermeidm hiç halıları
153s34 eraysen evet evet bliorumm. Esime soyluyorum o da ne alaka ya duvarin icinde mi geziniyorlar diyor, anlatamiyorum adama. Ve suan yatagin ortasina oturdum bagdaş kurup,uyumam lazm ama uyuyamiyorum kasılmaktan ve huylanmaktan
eraysen 153s34 bende aynıyım normalde korkmam tiksinmem öldürüp alır atarım ama geçen aynı böcekle baya bir samimiyetimiz oldu fark etmeden o günden beri huylandım şuan öldürdüm ama yerden alamadım bile eşim evde yok ne alıp atabiliyorum ne uyuyabiliyorum
Alparslanegetugce 153s34 tablet akın her odaya koyun geçiyor bende 3 ayda bir tableti yeniliyorum yoksa geliyor tekrar