dertlikaval Oğlum 9 ay 15 günlük her şeyden veriyorum ama sanki azmış gibi hissediyorum ne kadar yemesi gerek bir de eline pankek falan veriyorum yemeden atıyor nasıl alıştırabilirim bilmiyorum fikirlerinizi tariflerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kızlar 💞
uykusuzanne__ dertlikaval benim kızımda 9 aylık her şeyden az az yiyor daha çok meyve püresi çok seviyor akşamları da çorba sebze fallan yiyor
Unicorn67 dertlikaval günde 3 bebek kavanozu diyorlar yemesi gereken miktarı yani 1 kase diyelim benim bebeğimde 10 aylık oldu bazı şeyleri seve seve yiyor bazılarını yemiyor bide çok iyi takip etmk gerekiyor aç degilsede yemiyor bu bebisler 😌 emziriyoruz falan karınlarını iyice doyuruyorlar sanırım ben eline salatalık meyve suzgecinde meyve falan veriyorum biraz yiyor sonra atıyor atmak onların en sevdiği oyun bence ama öyle öyle alisicak
dertlikaval uykusuzanne__ aynı demekki sabah kahvaltı veriyorum öğlen çorba sonra ara öğün yoğurt meyve gibi akşam da yaptığım yemeklerden ayırıyorum ona ama porsiyon olarak çok yemiyor mama veriyorum ben geceleri de emiyor annem bu kadar mama vermemen lazım yemesi lazım artık dedi aklım karıştı
dertlikaval bir_minik_annesi0301 gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor ona özel bir şey yapma yesin yemesin artık oturup bizle yemek yeseler doğru dürüst de rahatlasak 😄