Snglkargc_0107 Kızlar iyi geceler koltuklarınızı nasıl ve neyle temziliyorsunuz lekelerini yardımcı olabilecek var mı
Hamburgerr Snglkargc_0107 beyaz sabunu rendeleyip kaynar su döküyorum biraz erisin diye kalanı da ılık su doldurup siliyorum
delirmeceler Snglkargc_0107 bazen beyaz sabun sıvı deterjanla çok inatçıysa leke çıkartıcı spreyle ama bayram sonrası koltuk yıkamacı çağıracağım
Snglkargc_0107 Goktugmom_ yüzeysel ufak tefek şeyler dökülmüştü temizleme fırsatım olmadı bi silmiştim de şimdi güzelce silmek istiyorum derine inen bi leke yok
Snglkargc_0107 delirmeceler evet bende ama bayram öncesi bi elden geçireyim dedim arap sabunu fayda ediyor galiba dimi
Damla_eflin Snglkargc_0107 Ben sürekli siliyorum onunla gayet temiz yapıyor. Ama çok lekeli olmadığı için geçiriyor. Deneyin bakalım.
delirmeceler Snglkargc_0107 arap sabunu hiç denemedim ama beyaz sabun sıvı deterjanla güzelce silip arkasından su ile geçiyorum mama lekelerine kadar temizliyor yoksa ikizlerle koltuklarımın halini düşünemiyorum
delirmeceler Snglkargc_0107 amin cümlemizin evladını bağışlasın rabbim sağlık versin siz bir deneyin işe yarıyor