aseldilara Normal doğum yapalı 32 gün oldu .Dikiş atılan kısımda şişlik var ve oturup kalkarken acı hissediyorum bu durumu daha önce yaşayan varmı? Doktora göstermeli miyim
rahverehda aseldilara Ben de bugün öğlen yaptım, şişlik var ödem dedi hemşire ama 1 haftaya ağrınız azalır dedi, sizinki niye o kadar uzadı ki
bseceylan aseldilara valla 3 ayda anca iyileştim bacım 40 ın çıkınca git mutlaka doktora bir muayene etsin Ama iyi bakmanazim o bolgene Her wc ye çıktığında belden aşağıni duşa sok Sonra batikon sür ama her seferinde yap ki enfeksiyon kapmasın
bseceylan aseldilara vardı tabi ödem o korkma Zaman herşeyin ilacı telaş etmeyin Benim doğumum çok zor oldu o yüzden bende çok sıkıntılar çektim
aseldilara bseceylan bseceylan ilk günden beri var ama geçmeyince insan korkuyor enfeksiyon vs olduysa diye
Alparslanegetugce aseldilara 23 güde dikişim dökülmüştü iç dışta 16 gün felan sürmüştü ama hiç acı ve şişlik yoktu
melekizm aseldilara ya korkutmak gibi olmasın ama ben de 28 gün önce dogum yaptım 10 günlükken baya şişmişti enfeksiyon kapıp dikişlerim açıldı doktora gittim tekrar dikerler diye ama enfeksiyon vardı diye dikemediler şu an kendi kendine kapanmasını bekliyorum yani sen de bi doktora görün derim
aseldilara melekizm enfeksiyon kapınca herhangi birşey kullandınızmı kaparsa eğer çözümü kendiliğinden kapanmasımı acaba
Ballikizim99 aseldilara Doğumdan bir buçuk iki ay sonra falan kontrole çağırmıştı doktor sizde gitmediyseniz gidin dikişler iyileşmiş mi rahim toparlamış mı ona bakıyor doktor ilişkiye girilebilir mi onu da söylüyor
Betyyyy1 aseldilara canım bu doğumunun zorluğuyla alakalı, ben de kötü bi normal doğum geçirdim ve 40 gün sonra kendime geldim diyebilirim. İçim rahat etsin bir sorayım dersen sor tabi doktora ama o da normal diyecektir
tugba1993 aseldilara bence bir doktora gidin. Zaten kırkınız çıktığında doktor sizi görmek isteyecektir, dikişlerinizi o zamanda kontrol edecektir. Benim 2 dikişim vardı, bahsettiğiniz problemi yaşamadım.