eylemerkt Bebeğim 65 günlük ama karınüstü egzersiz yaparken ilk günden beri çok ağlıyor asla öyle durmak istemiyor hala da kafasını kaldıramıyor yüz üstü pozisyonda kucakta vs biraz diriyor ama karınüstü kaldırma yok öneriniz var mı aynı durumda olan?
aycavera eylemerkt benim de bebeğim öyleydi doktor ağlatarak sakın yapma dedi. Koyuyordum ağlamaya başlayınca hemen kaldırıyordum ki çığlık kıyamet yıkıyordu ortalığı. Şimdi alıştı zamanla alışıyorlar
eylemerkt İnşallah alışır ya bizim doktorumuzun da önerisi o yönde ama kaslar çok zayıf kaldı bu şekilde de 😔
GulserenKayra eylemerkt bende çok uğraştım ilk başta niye yapmıyor durmuyor ağlıyor diyordum ama yaklaşık iki buçuk 3 aylıkken eşim emzirme yastığına koymuş tummytime için bir baktım öyle etrafı izliyordu 10 dakikadır böyle duruyor dedi yani zamanla yapar hiç boşuna yormayın çocuğu sizde yorulmayın
dilberhala1 eylemerkt Yav kendinizi suçlamaya bukadar nasıl yer buluyonuz 😂 anan sana tımmy tayymmm yaptırmış öı sor 😂😂😂 kızıma 1 2 kere yaptırdım rahatsız olduğunu anladım dahada yaptırmadım 4 aylıkkn yüzüstü kendi dönmeye başladı şu an 4 ay 23 günlük gayet diri hareketli