edoselos 2 aylık kız bebek kilosu 3600 doğdu suanda 5600 olmuş sadece mama kullanıyoruz az mı kilosu tedirgin oldum
busenihicalakadaretmez edoselos değil, 2 ayda 2kilo almış gayet iyi bile. Benim bebeğimde 3buçuk kilo doğdu, 2ay kontrolünde 5300dü doktor gayet iyi demişti.
suheyla92 edoselos 2 aylik bebek daha ne kadar olsun istiyosunuz sisman bebek saglikli bebek demek değildir gayet iyi bebeginizin kilosu masallah Allah esirgesin bu kadar kilo takıntılı olmayin
Bebegim38 edoselos kilosu maşallah çok çok iyi mama da olsa çok aşırı kilo almasını istemiyorlar zaten, mama değiştirmek bebekte iştahsızlık yapabilir, barsak sistemine iyi gelmeyebilir.
edoselos busenihicalakadaretmez suheyla92 doktorum sadece mama ile beslendiği için az bulur gibi oldu o yüzden tedirgin oldum ilk çocuğum benim de normal olarak ilk deneyimim şişman bebek olsun siye de bi düşüncem yok sağlıklı olsun yeter doktorun tepkisinden dolayı mama değiştirdik
suheyla92 edoselos anliyorum sizi benim de ilk cocugum tecrubesiziz cok normal. Sisman olmasindansa zayif olmasini tercih ederim bebege diyet yaptirmak cok zor
busenihicalakadaretmez edoselos ayda 1kilo alımını hiçbir doktor kötü bulmaz sanmıyorum. Size öyle gelmiştir belki.