Merhaba güzel anneler
Bir hafta önce kızım ateşi sebebiyle yakınımdaki tıp merkezine götürdüm.
Kan ve idrar testi sonrası fitil yapıldı kani temiz çıktı daha sonrasında doktor takip edin yarın tekrardan göreyim dedi tam çıkarken kızın ağlayarak titremeye başladı daha sonra bilincini kaybetti ve nöbet geçirdi diezem yapıldıktan sonra Kendine geldi bu süre kaç dakika olduğunu şoktan ve krizden hatırlamıyorum 15 20 dakika olabilir belki daha kısa bana uzun gelmiş olabilir. daha sonrasında ambulansla eğitim araştırmaya gönderildik orada kanlar temiz çıktı korkumuzdan anlayan doktor normalde taburcu edecektim ama sizin stresininizden dolayı bir gece müşahade de tutacağım dedi daha sonrasında dört gün hastanede kaldık o sürede ateşler inip çıktı ve son iki gün hiç çıkmadı tabii ki antibiyotik tedavisi aldığımız için şu an genel olarak durumu iyi ama bendeki korku ve psikoloji bozukluğu düzelmiyor doğum gününü hastanede kutladık. Nörolojiye gidelim mi dediğimde gerek yok tek Tek sefer ve ateşli geçirdiği için korkmayın dendi denildi evde antibiyotik tedavisi devam ediyor pazartesi kontrolümüz var ve aşırı terliyor bu süre zarfında hiç ateşi çıkmadı zaten doktor boğaz ve kulakta kızarıklık olduğunu söyledi o tetiklemiş olabilir dedi ama ben dravet sendromu diye bir şey duydum Ve şu an aşırı korkuyorum başına gelen var mı konuyla ilgili yardımcı olur musunuz veya tanıdığınız nöroloji uzmanı dinlediğiniz için teşekkür ederim