gseraptemel kuoak kullandığım ilaçlardan sanırım. Osicol damla özellikle iyiydi. Motisi de karnı aşırı gurulduyordu diye kullandım, etkisini de gördüm bunların
kuoak gseraptemel osicol damlaya baktım laktoz alerjisi içinmiş sizin bebekte laktoz alerjisi var mı sizin bebeğiniz her beslenme sonrası fazla mı kusuyordu kilo alıyor muydu
gseraptemel kuoak laktoz allerjimiz yoktu. Kullandıktan sonra test istendi bizden. Kilo alımı çok az yani daha doğrusu geri. Gelişim geriliği var hatta. 2-3 güne kontrolümüz var bakalım ne durumdayız
Deletedmom_182 kuoak 39+6 3 kilo 100 gram doğdu 2 ay kontrolünde doktor 6.100 gram olması lazım dedi 5.600 geldi
kuoak Deletedmom_182 kusarken aşıları nasıl yaptırdın yarın bir ay aşısı var nasıl yaptıracağımı bilmiyorum her beslenmeden sonra kusuyor sizinki de öyle mi
Deletedmom_182 kuoak evet her beslenme sonrası başlayıp bir sonraki mama saatine kadar sürekli kusuyor ama aşılarda sorun olmadı ilk 2 ay bütün aşılarını yaptırdım şimdi 3 aylık olmak üzere 3.ayda da aşı yokmuş zaten
MMommyy kuoak alerjik doguyorlar snradan olmuyor takip gerektiriyor ne yediginizde kusma.oluyor diye..
porodica Merhabalar bebeğim 7,5 aylık reflüsü var kusuyor Bebelac theckener kullanan oldumu hiç reflü için?