Papiii Kizlar merhaba.Doğumdan önce hamile kalinca 59 kiloydum.Doğum yapalı 1 yil oldu şuan 54 kiloyum hic bu kiloda olmadım.Boyum 171 ve bana bu zayiflik hic güzel durmuyor.58-59 olmak istiyorum hizli kilo almam icin bana ne tavsiye vere bilirsiniz
LadyGaddar Papiii Böyle bir yazı okumuştum işinizi görür diye atayım dedim. Ayrıca kilo almak için besin değeri yüksek besinler tüketmelisiniz ki,saglikli bir kilo alımı olsun ,mesela muz tahin pekmez fındık fıstık gibi
kahvepres Papiii bende aynı derten yanyrm ıraktan bi ilac getryrlmş şuan herks onu kulnyr 1 ayda 20 kilo aldryrmş etrfmdakiler kulnyr ama emzrdgm icn kulanmyrmm emzrmyi bırknca artk kulnrm yok olmuyor cünki alamyrm evet sağlksz olabilir bi anda o kadar iştah acması ama kulnmyı düşnyrm emzrmyi bırknca
Tugcceknr Üste çıksın bende 40 kiloyum boyum 61.. 24 yaşındayım 43 kiloyla hamile kaldım doğum yapalı 1 yıl oldu.. Doğuma 58 kiloyla falan girdim.
sedazumra Tugcceknr Aynı ben ya valla almak daha zor .Zorla yiyemiyoki insan .Bir de metabolizmam yakiyo hemen
Tugcceknr sedazumra evet ya alamıyorum bir türlü günde 2 ekmek yiyorumdur bide gelip geçerken atıştırıyorum ama yok alamıyorum valla belki hamilelikten sonra kalır alırıö kilo vs düşündüm ama oda yok
Papiii kahvepres yok ya ben oyle o kadar almak ostemiyorum zaten 4kulo falan alsam yeterli ilaç alamam korkRim
kahvepres Papiii o zmn sana bunu önerym siyah üzüm pekmezi sabah ac karna birde gece su bardağn yarısına pekmz kalanada su karştr ic birde yaşn kadar siyah kuru üzm pekmzle beraber tüktcn cnki denglnsn die yaşn kadar diorlar bn etkisini gördm baya iştahm acıldı ama bu yaşıma geldim pekmezi sevemedm 1 hafta tek icebildim
penyyy Papiii benim gibi tek başına çocuğa bakıyorsanız zor alırsınız🤣 geceleri uyumadan cici bebe yapın 10 tane cici bebe ve süt karıştırın
_yusufunannesi Pekmez çok kilo aldırıyor haberin olsun bir ayda dört kilo aldırdı bana deneyebilirsiniz