Kızlar merhaba size gördüklerimi anlatmak istiyorum. 2 buçuk yaş kızımı kreşe vermek istedim 4 kreşte deneyim yaptık hiç içime sinmedi sonra en son bi kreşe gittik eşimle baktık müdür eşimin ilkokul arkadaşı kreşte güzel öğretmeni kapalı efendi guleryuzlu bi kız 1 hafta kızımla beraber gittik bişeylere şahit oldum kızımın sınıfında 2 öğretmen var tabi en küçük sınıf olduğu için laftan anlamazlar bi kız çocuğunu oturtuyor yine gidiyor yine çağırıyor yine gidiyor en son aldı yere vurarak oturttu içim acıdı yardımcı müdürda 4 yaşlı kızla konuşurken duydum azarlayarak konuştu o kızın annesini de tanıyorum yeni başladılar söylesem kavga eder beni söyler hiç işin içine girmek istemedim belki böyle terbiye ediyorlar diye kızımı kameradan kreş odasında izledim her odayı gösteriyor öğretmenler işte sert davranıyorlar benim için büyük küçük farketmez her çocuk aynıdır emanet ediliyor eşime söyledim böyle durumlar var dovmuyorlar bosver değilse bunlar laf dinlemezler yinede sen bilirsin istersen gönderme dedi siz ne dersiniz bu sıcakta dışarı çıkamıyoruz tek çocuk ekrana maruz kalıyor orası daha mı iyi bilmiyorum bende kreşte büyüdüm ama hiç hatırlamıyorum beni dovmuyorlardı gerçi annemde orda öğretmendi siz ne tavsiye verirsiniz