Mehmetmetinim Kızlar kuzenimin bebeği 6 aylık vajinasından kan gelmiş ilk başta kuzenim kakadan sanmış sonra durmamış kan doktora götürmüş oda çocuk regl olmuş demiş şurup vermiş 1 hafta sürer sonra kesilir bidaha olmaz demiş şoklar içerisindeyim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Mehmetmetinim bebekleri bilmiyorum da ben bu konuyu dün tvde dinlemiştim. Artık kız çocukları 7-8yaslarında regl olmaya başlıyormuş. Sebebide hareketsizlikten, sürekli telefon bilgisayar başında olmaktan vs diyordu. Dr Gürkan Kubilay🤷🏼♀️
amansallagitsin Mehmetmetinim surup icmesin endokrin bolumune gitsin. Yumurtaliklarina fln bakarlar ultrasynla. Sebep neyden kaynakli. Iyi doktora goturmesi gerekir. Hayretler icerisindeyim.
Uykusuz-annee Mehmetmetinim yiğenim (üvey) kız kardeşim bakıyor kendi annesi bakmıyor aramıyor bile 5 yaşındayken babası askere gitmişti regl olmuştu hemen hastaneye götürdüler velayet babada üvey anne başta hemen polisler aldı götürdü karakola kız kardeşimi kızlık muayenesi yapıldı cocuga öyle saldılar 🤦♀️ erken ergenlige giriyormuş ilaç vermişti şuan 8 yaşında olmuyor maalesef böyle şeyler başa gelebiliyor
Laydaren Mehmetmetinim Yumurtalıklarında bir sorun olabilir. Hormonal bir şey olabilir. Kesinlikle her şeyden önce endokrin doktoru görmeli
annebirkadin Mehmetmetinim Bugün karşıma instagramda bir hemşire çıkmıştı ve kız bebeklerde regl görülebilir normaldir diyordu