TSB34 Kızlar 38 i gördü calpol verdim kustu iki kere asla istemiyor ilaç parol da içmedi ılık bez koydum koltuk altına biraz düştü 37 buçuğa neden olabilir aslında nefesi iyi burnu açık diş mi acaba iştahsız ve ishal gibi
AfAs Diş, eğer elli de hep ağzdımaysa diş olabilir küçük bardakla su vermeye çalış o arada ağzına bak.
TSB34 zahis Evimizde bugün yangın çıktı tadilat var eşim müsait değil bende hastaneye uzağım yani auan pek mümkün değil doktorumda haftasonu diye sanırım yazmıyor çaresizim
ipeksiiimom TSB34 aynısını bi kaç gün önce yaşadım 8 aylık kızım da calpol verdim uyaninca da ılık duş aldırdım düşürdü ateşini 2 gün sonra bi baktım diş patlatmış 🥹
TSB34 ipeksiiimom ya ama kızım kusuyor calpol içemiyor :( ne yapmam gerek evde müsait değil ki duş aldırayım
Uygaratar TSB34 benim kızımda ayni durumda enfeksiyonu varmış imkanınız olunca en kısa zamanda götürün geçmiş olsun
Uygaratar TSB34 37.5 38.5 arasıydı dün gece 4den sonra 38.5 aşagı inmedi en son 40 oldu tekrar hastaneye gittik bu seferde çinkoya başladık
sezenliva_21 TSB34 TSB34 bence havalar sıcak bnm bebeğim 6 günlük 37.7 38 e de çıkıyor doktor havalardan da kaynaklı olduğını söyledi fazla sıkı giydirmesi söyledi