esmaerdemir Süt yoğurt peynir gazlı içecekler soda bakliyat vs yemiyorum abartıyor muyum bebeğim 1 buçuk aylık ne zamana kadar böyle devam edecek tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
beyzzsenturkk_ esmaerdemir canım ben doğumdam 2 gün sonra kurufasulye yemiştim hic bişeyde olmadı 2. ay gaz sancılarımız başladı damla kullandım bitti gitti zaten dönemsel bişey bi süre gaz sancısı geliyor kendi çıkartamadığı icin sonra öğrenince geçiyor yememden kısmana gerek yok yiyebilirsin
esmaerdemir beyzzsenturkk_ hangi damlayı kullandın canım benim kızım kendi gazını çıkartabiliyor ama uykusundan kalkıyor bazen kızarıyor zorlanıyor galiba bende gaz damlayı alayım diyorum hangisini kullandınız
beyzzsenturkk_ esmaerdemir metsil kullandım sabah akşam 8er damla özellikle dışarı cıkacaksak çıkmadan 10 dk önce veriyordum ne varsa cıkarıyordu
sdtnrsvn Benimde bebeğim bir buçuk aylık, turşu da gaz yapıyormuş dediler ve çocuğum etkilendi. Sam simplex bizde sancı yaptı, bigaia alınca rahat ettik, yavrum elma gibi oluyordu.