Mdorukkk Bebeğim 1.5 yaşında ama doğduğundan beri aynı sorun var. Çok terliyor gece bile kaç kere sırılsıklam olmuş bakıyorum sürekli üstünü değiştiriyorum. Atletle yatırıyorum hasta olmus bu seferde.
Bebegim38 Mdorukkk d vitaminine baktırdınız mı özellikle devletin verdiği damlayı değil de özel damla kullanıyorsanız bir kontrol ettirin.
Elsnazan Mdorukkk Sürekli terlemesi normal değil tabikide ter bezlerinde bi sorun var demek ki doktor ne dedi ?
melegim71 Mdorukkk genelfe erkek cocuklari cok terler derler. Bide annesi uyurken nasil nefes aliyor agzindan nefes aliyorsa oda terletir b12 eksikligi gece terlemesi cok yapar
Mdorukkk melegim71 dayes melegim71 kan tahlili yaptırmadım 7 aylıkken doktorumuz genetiktir dedi. Her hafta balık yedirmeye çalışırım ve bir yaş kan tahlilleri temiz çıkmıştı her şey.
nazalex Mdorukkk erkekler zaten çok terliyor ama sizin ki çok fazlaysa genetik olabilir togg değer tablsuna göre giydirin sizin hasta oldu dediğinizde muhtemelen teri üstünde soğumuş olabilir
Vera094 Mdorukkk benim kızım da böyle. Ocakta en son kan vermiştk ama tekrar baktıracağım ben kafası sırılsıklam oluyor