Duyulurum KLORAK yetişkinler gibi çocukların da ayak numaraları farklılık gösteriyor. Bebeğimin ilk ayakkabısını 23 numara almıştık:) 10 aylık oğlumun numarası 18 Bir de şu var biraz büyük olmali önde ve arkada yarım santim boşluk olmalı.
S_x_w KLORAK oğlum 1 yaşında 25 no, ilk kızım 1 yaşında 24 no, 2. Kızım 1 yaşında 22 no giyiyordu ☺️☺️ yani her bebek farklı deneyerek anlayabilirsiniz..normalde 19 giyen (sıkmayan küçülmemiş) bebeğe 21 büyük gelebilir evet
KLORAK hunilimomy benim yeğenim de 25-26 giyiyor o aylarda ama 14 aylık kaç numara giyiyordu hatırlıyor musunuz
BellatrixLestrange hunilimomy yalnız değilmişim benim oglanda 21 aylik 24 giyiyor 😁 bakıyorum kız çocuklarının ayakkabılarını minnacık minnacık bizim ki tombis ayak 😁
hunilimomy KLORAK bizimki 21le başladık 13 aylikti falan ilk aldığımızda 23 sonra 25 aldik tombik ayaklar
KLORAK Duyulurum bu tane ayakkabısı var spor o tam oluyor Adidas ta 19 numara giyiyor sanirim bosluk yok onda rahat yürüyor sonra başka markada aldım 21 no bez ayakkabı ama çıkıyor ayağından Bu da spor 21 daha denemedim inşallah spor bez farklıdır da olur 🤷🏼♀️
Ynrlmrbrhm15 S_x_w 1 yaşinda 24 numara giyiyor gerçekten? Okuyunca şok oldum. Maşallah subhanallah.😊 Benim kızım 1 yaşında 19 numara ayakkabı giyiyordu. Şu an 18 aylık 21 numara sandalet giyiyor.😊
S_x_w Ynrlmrbrhm15 evet öyleydiler ☺️ boyları da uzundu biraz ama🙈😅en küçük ayaklı çocuğum 22 no idi 1 yaşta..şimdi 3.5 yaşımda 26-27 giyiyor 😄
sezer2022 KLORAK yaşına girdiğinde 19 numara giyiyordu canım, denemeden almayın 🙈 şimdi 22 aylığız 23 numara giyiyor