AyseSena Merhaba hanımlar ayda bir temizlik için yardımcı alıyorum fiyatlar tam gün 1500 olduğunu söylüyor bana fazla geldi sizde durumlar nasıl merak ettim cevaplar mısınız?
mucizemprenses AyseSena avrupa yakasida ayni 1500 lira ayda bir alinca daha fazla istiyorlar1800 falan
Elfgrn AyseSena en az 1250 olması lazım bizim bu civardakiler öyle yani bu da en düşüğü İstanbul Avrupa bence normaldir her şey zaten yeterince pahalıyken daha düşük bir meblağ olmaması gerekir.
ktnzehra49 AyseSena muşta yaşıyorum küçük bi yer burda da fiyatlar öyle ev temizliği 1500 2000 tl arası değişiyodu en son geçen sene şiödi ne kadar yapıyolar bilmiyorum bi kadınla konuştum tek camlara 1200 dedi eşime sildirdim 😅
yahsi_anne3421 AyseSena Bir evin temizliği kolay değil ayda bir yapilan temizlik de ayrıca detay ister bence emekçi kadınlarımız için az bile bu zamanda ama ekonomi herkes için can sıkıcı bir hal aldığı için alan kadar verende zor da kalıyor.
AyseSena yahsi_anne3421 tabii ki öyle kolay değil temizlik işi yorucu bize gelenler iki kişi çalışıyor tek gelmiyorlar ayrı ayrı 1500 toplamda bir güne 3000 olunca bana fazla geldi açıkçası ama gördüğüm kadarıyla ortalama fiyatı 1500 teşekkür ediyorum arkadaşlara
Ay-Bek AyseSena Ev silip süpürme, cam silme, perde yıkama, avizeleri silme, kapıları ve dolap üstlerini silme, tozları alma, balkonları silme 1500 tl İstanbul Avrupa yakası tüm bunlar içinde 1500 e yapıyor bana gelen abla
Melike_ikra AyseSena malesef öyle canım ben geçen bi yardımcı abla çağırdım sağolsun işini güzel yaptı 1800 TL ödeme yaptım çok fazla evet ama işini hakkıyla yapan biriyse sonuna kadar hak ediyor o ücreti