Minigim38 Ya kızlar eline ne alsa kırıyor toka alıyorum mesela koparıyor, gözlük alıyorum kırıyor, oyuncak veriyorum kırmaya çalışıyor 19,5 aylik hiç bisey almak gelmiyor içimden herseyi aldığımız dakika kırıp atıyor napmam lazım
crknkzz Minigim38 21 aylik su ara benmkide meyilli boyle seylere ama bakiyorm oynamiyor bozmaya calisiyor hoooppp ortadann kaldiriyorum duzgunce soylesemde yapiyor inadina az sertleseyim diyorum gene yapiyor o yuzden o gormeden kaldiriyorum
hallooo Minigim38 bizimkide ayni tvnin kablolarini cekiyor..oyuncak arabalarinin cogunun tekeri yok alip duvara vuruyor o kadar sakin kaliyorum ki varsa cozumu bende burda bekliyeyim
bebegiminbesigicamdan Minigim38 kirilan oyuncak veya tokadan tekrar almayin yani bu bebek kirildi ve bitti artık onunla oynayamam desin o kirdikca yenisini verirseniz nede olsa yenisi geliyo diye kirar
Minigim38 Uyarıyorum annecim kırılıyor öyle yapmayalim diye ama gözüme baka baka inadına yapıyor. Görmezden geliyorum bu kez de dikkat çekmek için yapıyor
minikkus434 Minigim38 biraz sert kızmayı deneyin hayır nedemek bilmesi gerek siz her seferin de onu uyarın konuşun belki bir gün anlar ilgisini başka yönlere çekin aldığınız tokaysa kendi sacınıza takın oyuncakss birlik de oynayın zamanla düzelir 🙃
Glrmila Minigim38 edemedim edemiyorum 29 aylik olduk daha bu sabah yasadigimiz olay oyuncak gardolabi acmaya çalıştı acamadi nasil acilmasi gerektigini biliyor yapamadıgi ilk anda bjr kriz gecirip hemen atiyor defalarca uyardim anlattim annecim eşyalarına zarar vermiyorsun bak boyle olur soyle olur asla duzelmiyor asla. Kac tane suluk kirdi birseye sinirlenip atıyor yemin ettim suluk almayacagima dair yine almak zorunda kaldim cok bagirdim bugun bu davranisi icin ama guzelliklede bagirmaylada asla ilerleme alamiyoruz
Minigim38 minikkus434 biraz sesimi yükseltsem hemen dudağını büzüp ağlıyor gözünden yaş geliyor 🤭çok tatlı tokalar aldım takmadan koptu üzülüyorum ya verdiğim para saniyeler içinde çöpe gidiyor
Minigim38 hallooo yazan olur belki 🤷♀️inşallah geçici biseydir heveslenip alıyorum 1 gün bile geçmeden çöpe gidiyor üzülüyorum artık
Minigim38 Glrmila ya kötü olmuş neden böyle yapıyorlar acaba. Benimki de yapabildiği şeyi ilk defasında yapamazsa ağlama krizine giriyor
Minedmn Minigim38 benimkide 3 gün sonra 20 aylık olcak tokayi eline alsın ağzına sokuyor biyerlerini çıkarıyor oyuncak ayıların gözlerini çıkarıyor illa ya kircak yada isiricak ama böyle bir dönemden geçiyor olabiilirler o yüzden çok müdahale atmıyorum sonra daha çok iant edim daha çok yapıyor saldım çayıra 😂😂
Minigim38 Minedmn 😅😅oyuncak besik aldım bebeklerini koysun diye kendi girmiş içine kırmış. Herseyi önce ağızla kontrol ediyor sonra parçalamaya başlıyor bide kız çocuğu ya 😅
bebegiminbesigicamdan Minigim38 sizinki oyuncak kiriyo gene iyi benim oglum 1 ay icinde 2 televizyon kirdi
Minigim38 bebegiminbesigicamdan ayyy sizinki dhaa kötü inşallah o aşamaya gelmeden bu huyundan vazgeçer