deletedmom4842 Denizmelisa Arada eşim içince bende bir iki tane içerim ama devamlı hale getirmem özellikle uyuduğu zaman kahve falan yapınca içiyorum tek tük yani
Elifsu Denizmelisa eşimde bende sigara kullanmıyoruz. Ben kokusu olan ortamda bile bulunmamaya çalışıyorum. Süte nasıl bi etkisi oluyor bilmiyorum ama bence sütü etkilemez ya.
Gudigudi deletedmom4842 devamli icmiyorsaniz keyfi icmeyin bence. Nacizane tavsiyem. Devamli icenlere bir sey diyemiyorum bagimlilik sonucta. Ama keyfi icilmemeli goz gore gore zarar.
Denizmelisa Peki içenlerin bebeği huysuz ve uykuya dalamama varmı ya acaba benim kızım bundan dolayımı böyle
G_ADAN Denizmelisa sanmıyorum canım ondan dolayı olmaz olanı da hiç duymadım açıkcası. Sen psikolojik olarak üzüldüğün için ona bağlıyorsun
Nily Walla ben icmiyorum ya. Hamilelikte birakmistim Zaten sutum cok tasmiyo. İcerek bebegime bu kotulugude yapamiyorum 6 aydan sonra bilmiyorum arada canm cekiyor amq bebegimi dusununce vazgeciuorum İnsallah sizlerde birakirsiniz..
Mom120 Nily ne güzel birakmissiniz canin cekse de baslamayin ileri de cocuguz size sarildiginda mis gbi kokun ona saglikli kalin onun icin😍
Deleted0089 Denizmelisa ya arada benim kızımda öyle yapıyor bende benim yüzümden mi diyorum ama öyle değil bence çünkü çok rahat olduğu günde oluyor
AselMeva Emzirirken içmek hamileyken içmekten daha kötü direk sütten geçiyor bebeğe yavrunuza sigara içirdiğinizi düşünün ne acı 🤷🏻♀️
Gudigudi deletedmom4842 keyfi iciyorsaniz onu da icmeyebilirsiniz. Toplasan 5 tane dediginiz sigaranin bebeginize kim bilir ne kadar zarari var