minikkus434 Bebeğim günlerdir ishal hiçbir şey yemiyor hastanelerde randevu yok sağlık ocağına götürdüm doktor ilaç yazmadı ne yapıcam bana bir yardımcı olun böyle bir post daha açmıştım kimse cevap vermemişti kv postumu olması lazım illa
cerrahoglu minikkus434 acile ya da özel doktora götürün. İshal ertelemeye gelmez. Allah sifa versin inşallah
SweetMom__ minikkus434 oglumda bir kaç gün ishali vardı doktora göturdum normal dedi öyle çok ishal yoktu probiyotik verin dedi ishal olduğu zaman veya kaka yapamadığı zaman probiyotik veriyorum çok şükür düzeliyor ve diş sancısı çektiği için böyle olduğunu düşünüyorum ve ateş kusma yok
melegim71 minikkus434 ishal ama misal kac kerecikiyor ishal olarak . Probiyotik alabilirsiniz emziriyosaniz sarimsak yutun bebise situnuzden gecsin dissten kaynakliysa o genelde tehlikesiz olur kac gin demissiniz zaten ciddi bi ishal olsa cok kotu olurdu direk nabizlari dusuyor cunku
minikkus434 meyra9 bizim 1 haftadır böyle distendir die düşünüyorum ama artık çok zayıfladı çocugum 8 buçuk kg 1 yaşında kaynanam da her gördüğün de zayıf diyor bu sefer çok baskı yaptı çok zayıflamış öyle böyle ben zaten üzülüyorum iyice moralimi bozuyor
minikkus434 SweetMom__ bana da şuan da normal geliyor bir çoğu çocuk ishal şuan ama kaynanam moralimi bozuyor çok zayıf iyice zayıflamış kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum sürekli kendi doğurduklarıyla bir tutuyor çocugumu
SweetMom__ minikkus434 Allah yardım etsin off bu kaynanalar niye böyle ya sanki bi kendileri analice sürekli bir kıyaslama yıldı gerçekten
minikkus434 SweetMom__ ya valla ya kadir böyle değildi diyor ama o kadir değil dedim eşimin adı kadir di kalbini kırmamak için gerecekden zor tutuyorum kendimi
minikkus434 melegim71 gündr iki kere yapıyor muz yedirmeye çalışıyorum 1 hafta dır böyle halı keyfi hep yerin de çok şükür elhamdülillah sadece isalli var ve pek birşey yemiyor
melegim71 minikkus434 gunde iki kere ishal sayilmaz kakasi civiktir onun ishal gunde 5 6 kez olursa tehlikeli ona yaoacak birsey yok canin ama istersen bi probiyotik al ver sen disten felan kaynakli olabilir
minikkus434 melegim71 öyle ters bir zamana denk geldim ki yoğurt filan veryeyim köyden dönüce hemen alıp vereyim