Seydaaa5 Kızlar Benim kız çok aşırı kavun karpuz yiyor bişey olur mu ki doktora sordum şekerli fazla verme dedi kilo yapabilir dedi ama abur cubur yemektense onu yesin diyorum bıraksan günde yarım karpuz yer
Minel-inannesi Seydaaa5 herseyin oldugu gibi meyveninde fazlasi zarar. Yemek ogunlerinde karni tam doyarsa meyve porsiyonlari daha küçülür diye düşünüyorum.
Uykusuzhergeceeee Seydaaa5 meyvedeki şekerin de fazlası zararlı. abartılırsa zararlı olur çok vermeyin.
Melekhnm Seydaaa5 ayy hiç takılmam böyle şeylere kilo mu yapıyormuş buna sevindim oğlum yemekleri zor yiyor zaten şimdi karpuz yiyor elhamdulillah diyorum 😂
Seydaaa5 Minel-inannesi tam doyuyor ama gene de onu yiyor yemekten sonra özellikle oturup çerez gibi yiyor çocuk sabah kalkınca gün içinde
Minel-inannesi Seydaaa5 azar azar farkli meyvelerle cesitlendirin. Gun icinde ara ara verirsiniz. Hadi daha yeni yemek yedik simdi oyun zamani diye kandırıp yemekten bi kac saat sonra meyve saati yapabilirsiniz yaninda kefir verebilirsiniz.