busraalanya Merhaba kızlar LC internet üzerinden alışveriş yapıp mağazadan değiştiren oldu mu hiç? Yani internetten aldığımızda internet üzerinden mi değişim yapmak zorundayız yoksa mağazadan da değiştirirler mi?
aven busraalanya ben cok degistirdim fakat lcw diyorki magazalarin insiyatifine bagli degistiredebilirsiniz degistiremeyedebilirsiniz
Duyulurum busraalanya fatura değil normal uygulamadan alınan ekran görüntüsünü istediler. Bu arada değişim yapılır ama o ürünün mağaza stok durumuna bakın, size yakın mağazalarda bedenleri var mı bu da önemli.
Mrvklc97 Ben dün değiştirdim internetten almıştım beden değişimi için fatura istemiyoruz dediler uygulamaya kaydolduğumda girdiğim telefon numarasına gelmişti e fatura ama bakmadılar bile beden değiştirdim imza attım geldim
busraalanya Mrvklc97 aa iyiymiş kızıma bayramlık alıcam ama bedeni olmaz diye korkuyorum gönder et geri gelmez bayrama kadar . Değişim yapıyorlarsa alayım bari
sumeyyeasellina busraalanya hayır canım mağzadan istediğin bişeylede değişim yapabiliyorsun ben öyle çok yaptım değişim iade