Aybuke54 bütün bezleri denedim, bez pişik yapmaz, zamanında değiştirilmeyen, temizlik sonrası kurutmadan kapatılan ve devamlı krem sürmek pişik yapar. ilk iki ay her beslenmede çiş az olsa bile değiştirdim, yani 3 saatte bir. ve her değiştirdiğimde pişik kremi sürmedim günde 4 kez sürdüm çünkü kremden nefes alamadığı için yine pişik olabiliyor. her temizlikte 1-2 dk açık bırakıp üfledim kurusun diye. ayrıca kremi ince bir tabaka halinde sürmek gerekiyor. 3. ayla beraber en geç akşam 9 da bezini değiştirdim ve bir daha sabah uyanana kadar kaka yapmadığı sürece değiştirmedim. sabah ilk işim bezi çıkarıp 10 dk kadar açık bırakmak oluyor. 4 ay 11 günlüğüz daha bir kere pişik olmadı, doktorumuz napıyorsan aynen devam et dedi 😅 şimdi havalar sıcak diye daha çok altını açık bırakıyorum ve yine her beslenmede (4-5 saatte bir) değiştiriyorum. en son bez değişimini akşamüstü 6 da yapıyorum. sabah 7 ye kadar duruyor. bunlara dikkat ederseniz sizde göreceksiniz düzelecek. yoksa sleepy bionatural, molfix mavi sarı paket, Prima vs en dandiğinden en kalitelisine hepsini kullanıyorum hiç fark etmiyor 😅 primayı gece için kullanıyorum ama o da sıfır sızdırma yapıyor diye. gündüzleri de Molfix e geçtim kalıpları primaya yakın diye.