damla_34 Merhaba sevgili anneler 1 ay önce sezeryan ile Doğum yaptım kabızlıktan hemoroid oluştu genel cerraha da gittim ağrı için anestol krem proctolog ve duphalac şurup içiyorum 2 haftadir kabızlık geçmesine rağmen iglesmiyor her büyük tuvalet sonrası kanıyor ve bütün gün geçmeyen ağrı oturamıyorum bu kadar ilac krem kullanmama rağmen iglesmiyor varmı başına gelen bol su da içiyorum yürüyüş de yapıyorum daha napim nasıl iglesir mahv oldum😭😭
sgs damla_34 oy bende yaşadım sezeryan sonrası oluştu bende de. Krem felan fayda etmiyordu pek 2 3 ay çok çektim sıcak suya comeliyordum biraz öyle rahatlıyordum. Sıcak suyu leğene köy üstüne çömel biraz yumusasin sonra kremini çal.
Dalaman1302 damla_34 hiçbirşey fayda etmiyor maalesef ilk kozumda başladı illet kremler fitiller ilaçlar herşeyi kullandım biraz kanız olunca direk aynısı devam etti sürekli 4 yıldır böyle en son yakında gittim yine başladı için 3 aylık bebem var hamilelik zamanı ağırlıktan çıktı yine doktor krem fitil ilaç işe yaramaz emzirme bitince ameliyat olmalısın dedi mesela. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor
beyazpeynirr damla_34 merhaba , bir pamuğa kantaron yağı döküp koyun , zeytinyağı da yumuşatır. Ben böyle kurtuldum çok şükür 🙏 ilaçlar, kremler, fitiller hiç bir işe yaramadı. Size de şifa olur inşallah.
suheyla92 damla_34 bende kanama yoktu ama cok canim yaniyodu tuvalete cikarken. Hametan suruyorum hala tam gecmis değil ama biraz iyilesti acisi haffifledi en azindan nir deneyin isterseniz
ysmnp damla_34 doktor bana her büyük tuvalet öncesi ve sonrası makatına zeytinyağı sür demişti gerçekten çok işe yarıyor deneyin
Selin_ferdi42 damla_34 2.sezeryan sonrası bende de oldu çok çektim 3 ay kabızlık oldukça acıdan ölüyordum hala gecmedi ama kabız olmadığım sürece sıkıntı olmuyor şimdilik
123aa Lazer ile basit bir ameliyatı var aslında lokal anesteziyle yapılıyor bu arada doğal olarak zeytinyağı kullanabilirsiniz ancak kantaron yağı kullanmamanizi oneririm eşimin anneannesinin şişmiş sanırım bir de enf yapmış kantaron yağı sürdüğü için de enfeksiyonu patlayıp bosalamamis daha Zorluk çekmişti