ozlemtuncayy Aranızda doğumdan sonra hiç regl görmeden hamile kalan var mi? Süt koruması diye bişey yok biliyrm başlık ilgi çeksin diye yazdım. 9ay oldu doğum yapalı daha hiç regl olmadım emziriyorum sürekli gebelik testi yapıyrm psikolojim bozuldu resmen karnım şişiyor bu ara yarın yine test yapacam. En son kafayı sıyırıp hastaneye yatacam
papatyau ozlemtuncayy korunduğun takdirde kalmazsın süt korumaz regl olmayabilirsin yumurtlaman baslamış olabilir o yuzden dogru yontemlerle korun stres yapma
Elfgrn ozlemtuncayy Bennnn 16 olacak olmadım. Düne kadar doktoruma gidecektim 18 ayı bekliyordum. Doğum sonrası ilk 1 yıl aktif emzirmede varsa 18 ay normal sayılır adet olmamak veya düzensiz olmak dün doktorum yayın açtı sormak istediklerimi öyle sordum. Emziren annelerde ben 2 yıl adet olmamayı normal karşılıyorum dedi içime su serpti tabi ki adet olmadan hamile kalan çok önlem almak önemli o yüzden. Aynı şekil ayın belirli zamanlaei benim de şişlik karın ağrısı sivilce yani adet zamanı olan belirtilerin hepsi oluyor ama gelen giden yok bekliyorum. Olmamak rahat ama insani rahatsız ediyor acaba hamile miyim diye insanin ici icini yiyor
Ardenaden ozlemtuncayy ben varim 4 ayligiz tik yok bnde sen gbi yapiorm hatta memlekttm esimle de gorusmuyorz hakitle o hakde bile 2 kere yaotm.belki test bozuktr belki testte cikammsktir smdikinde cikar diye ki korundgm halde 😀
berilberra Merhaba,7 buçuk ay oldu doğum yapalı bende halen regli olmadım.İlişki sırasında korunuyoruz, korunma olmazsa gebelik olabilir yumurtlama devam ediyor.Korunursanız aklınız kalmaz 👌
Asli1na Ben sezeryan doğumdan 2.5 ay sonra adet oldum 3 ay düzenli oldum ve şimdi nerdeyse 55 gün olacak adet olmadım ,emziriyorum ,mamada veriyorum ama galiba normal değil bu kadarı..aranızda yaşayan var mıdır ?
cimcime1018 ozlemtuncayy Çok normal ama adet olmaman. 10. Ayda olmuştum ben. 1 yıla kadar normal görüyor doktorlar