zehraomurtrkmnoglu Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık 11 gibi uykuya dalıyor 1 de besliyorum sabah 7 ye kadar deliksiz uyuyor gece beslenmesi yapmalımıyım
gulsaherdemcibal zehraomurtrkmnoglu ben yapıyordum suan 4 aylik hala 5saat anca yine yapıyorum uyurknde emiyor bnmki gazını çıkarıyorum uyanmıyor devm ediyor uykusuna
ummhnaliatlas zehraomurtrkmnoglu benim oğlum 40 indan sonra ne zamn uyanıp isterse o zamn besledim şimdi 5 aylık olcak gece 9 gibi yer sabah 6-7 de kalkar yer kilosu boyu ayına göre iyi gittiği takdirde bence kendi uyanmasını bekle
nrtlc zehraomurtrkmnoglu artik ne zaman isterse o zaman beslenebilir kg alimi da iyiyse, ancak sizin sutunuzun azalmamasi adina ⅘ saati gecmese iyi olur gece emzirmeleri sutu arttiriyor, uyandirmadan da emzirebilirsiniz
ummhnaliatlas gulsaherdemcibal benim oğlumda kordon dolanması nedeniyle yeterli gelişemedi zayıf doğdu ilk ay 2 kilo alınca bende çok beslenmesinin üstüne düşmedim ama kilo alımı azsa besleyin siz her bebek aynı olmuyor 😊
zeynepgevil Ben 3.5 4 aylık oldu önce saat aralığını uzattım sonra bıraktım tamamen saat 9 gibi mama verip uyutuyodum saat 12 gibi mama veriyodum uyku arasında uyanmazdı sabah 7 ye kadar uyuyodu o zamanlar
oglumunannesiyim_- zehraomurtrkmnoglu benim oğlum üç aylık gece 1 gibi emzirip yatirsam sabah 4 gibi 6 buçuk gibi 9 gibi uyanır bazen de hiç uyanmaz saat 9 a kadar 6 kilo şuan
canan1905 zehraomurtrkmnoglu canim emzirebildigin kadar emzir bence gece sütünün muazzam faydasi var sana zor olur biliyorum uyanmak agir geliyor ama bu zamanlar çabuk geçiyor keske daha fazla emzirseydim dememk için emzir annesi