Ygmr124 birprensannesi41 gebzede harun kaçar diye doktor var araştırın mükemmel ötesi bir doktordr 2 ay kızımı doktor doktor gezdim en sonunda harun hocamızla karşılaştık meme reddi mama reddi reflüsü vardı kızımın okadar güzel bir doktor ki hep çözüm odaklı yaklaşıyor mutlaka götür internetten bak araştır doktor muayneden sonra mutlaka arayıp çocugun durumunu soruyo sürekli irtibat halinde birşey oldugunda hemen cevap veriyor görüp görebileceğin en iyi doktor kızımda reflü vardı kaç tane doktor gezdik harun hocam sağ olsun çözdü durumu halada kızımın durumunu sorar ona gidip memnun kalmayan kimse yoktur arkadaşlarımı bile yönlendirdim hep o doktora
birprensannesi41 Ygmr124 canım benim cok teşekkür ederim gebzede olur yeterki iyi bir doktor olsun mutlaka gideceğim çok sağol
Ygmr124 birprensannesi41 pişman olmayacağından eminim hatta dua bile edersin sana okadar diyim kesinlikle götür eğer gidersen mutlaka burdanda bana ulaş olurmu
Yldrmonl Neslihan baranoğlu doktorumuz fakat özel olmasına rağmen arayıp ulaşamıyorum veya acil bişey olduğunda mesaj atamıyorum siz ulaşabiliyormusunuz
melekimmm Derince sopalı hastanesi Yasin güleç medikal Ali eynalli Konakta mine ve gamze hâniki tavsiye ettiielr ama gitmedim OZEL ilgi Yusuf caliskol Ersin bey bunlara gittim biraz soğuk doktoralar ama teşhis konusunda iyiler