miniklerle1 Kızlar panik atağım var doktor randevuma kadar bu şuruptan alsam işe yarar mı kullanan var mı acaba ?
suheyla92 miniklerle1 ben kullanmadim ama bi akrabam kullaniyordu onun cok hafif bir ilaç oldugunu soylemis doktoru en hafifiymis sanirim
mooomm01 miniklerle1 ben kullandım bir tatile çıkarken uçak ve yeni bir yer beni yep tetiklemiştir psikoloğum önermişti sakinleştirici etkisi var kesinlikle
Lilybaby miniklerle1 çok hafif bir ilaç hatta ilaç bile denemez bitkisel ilaç ama fayda görebilirsiniz denemekte fayda var
miniklerle1 mooomm01 Uçak korkum var benim de aynı şekilde, bunu kullanınca sakince yolculuk yapabiliyor musunuz gerçekten ? Ben hala tedirginim de ilaçlar da işe yramaz diye
miniklerle1 mooomm01 yaa :) Beni ilk kalkış ve inişteki hız çok kötü yapıyor baygınlık geçiriyorum neredeyse 😂 Bunda da etkili olur yani dimi 🫢
miniklerle1 mooomm01 Yaa, Allah yardımcınız olsun zor gerçekten bende de uçağa binince oluyor ne oluyorsa 2 kez bindim sadece ama ikisinde de mahvoldum yıllar önceydi . Şimdi mecburiyetten yine bineceğim korkuyorum
miniklerle1 mooomm01 Evet kesinlikle ama engel olamıyorum işte uçağın hızından kalbimin sızladığını hissediyorum hatta o derece . Arabayla mesela aniden yokuş aşağı inersiniz de o hissi yaşarsınız ya onun aynısı ve uzun süren hali bendeki 🫢
mooomm01 miniklerle1 evet ilk başlarda bende öyleydim ama bu böyle olmaz diyip mecbur kaldım zorladım kendimi