Kızlar bebeğim 8 aylık.Öncesinde max 2 defa uyanırdı beslenmek için son 2 ayda gece sık sık kalkıyordu ben de aklımda 2 defa beslenmeli diye bir kural koymuşum daha doğrusu alışmışım 2 defa beslenmesine.Uyandığında sallayıp uyutuyordum.Max yarım saat,1 saat içinde tekrar uyanıyordu.Ben de beslemek yerine sallayıp uyutuyordum.Sabah kadar böyle gidiyordu ama max 2 defa besleniyordu.Aralarda uyanıp ağladığı için de uykusu allak bullak oluyordu.Doktoruna danıştım uyutmadan önce iyice doyur uyusun eğer ki 3 saatden sonra kalkarsa sallama yine mamasını ver bak nasıl uyuycak diye ben de yaptım ve 3 saat deliksiz uyudu ve 3 saatin sonunda uyandı yine mamasını verdin yine 3 saat uyudu sabah kadar 3 defa mama içti rahat uyudu sabah 9-10 gibi uyanıyor.Geceleri de ilk uyandığında beslendiği için ağlamıyor ve uykusu bölünmediği için rahat uyuyor.Eskiden uykusu ağladığı için bölünüyordu diye beslense bile rahat uyumuyordu.Doktoru kan şekeri düştüğü için ağlıyor dedi.Gel ki aklıma takıldı 8 aylık bebek gece beslenmesi 3 defa fazla değil mi?!Bir de doktoruna ben gece beslenmesini sizin söylediğinizin aksine kesmek istiyordum dedim ve 1yaşına kadar buna hakkın yok dedi.Bebeğini incitme dedi ben de zaten benim için zor olan bu konusan vazgeçtim.Size ise sorum şu ki benim bebeğimle aynı ayda olan bebeğiniz gece kaç defa besleniyor?