Ozgemre Anneler normalde siyah hardal tohumu olmadan uyuyamıyorum şimdi hamileyim içemiyorum nasıl rahatlatabilirim geberiyorum ya 😭
tubasd Ozgemre siyah hardal tohumu ise yariyor mu nasıl kullanıyorsunuz bizde yaşıyoruz sık sık bu durumu ya
Minel-inannesi Ozgemre Instagram’da “osakanin.muhtari” diye bi hesap var onun sayfasindaki ilk gonderi var “japon tibbina bilmeyerek bi faydam dokundu” gonderisine bakarmisiniz. Sifa olur inşallah 😊 @tubasd
Mrvll Ozgemre Allah kimsenin başına vermesin bu lanet olasi hastalığı. Başladı mı hiçbir şey rahatlatmiyor. Uyku kalitesi sıfır
One-life Ozgemre beyaz klasik sabun koyuyolar çarşafın altına ayak hizasına. Hamileymişsin zararı olur mu bilmiyorum internetten bi araştır istersen. Benim de dizimde bi sakatlık var araştırırken görmüştüm
gncglozclk Ozgemre magnezyum ıcıyordum ben 7. Haftada basladım bende normalde de vardı hamileyken cok oldu 38.Haftaya kadar her gun içtim cok ıyı geldi dogurdum 1 ayda kullandım sımdı elımde yok olsa yine ıcerım 😂
Ozgemre gncglozclk Yaa onu bilmiyordum kadın doğum tahlil yaptı ama magnezyuma bakmadı sanırım dahiliye doktoruna mı gitmeliyim canım valla uyuyamıyorum ya
gncglozclk Ozgemre bana tahlil yapılmadı dırek yazdı doktor dogurdum sordum ıc ıc faydalı olur dedi 😂 elimde olanı hep ıctım magnorm dı adı recetesız satılıyor emziriyorum da sıkıntı olmuyor 💞
kubisma Buyuk ihtimal magnezyum eksikliğinden oluyodur . Ben hamileyken ve suan emzirirken 1 gun magnezyum içmeyi unutayim o gece yasiyorum maalesef