havva_b Kızım 2 aylık her akşam 7-9.30 arası çığlık atıyor 9.40 da derin uykuya dalıyor Dr kolik olabilir dedi Aranızda bebeği böyle olan var mı
kurabiyevarsimitvar havva_b bizimkide uykusunda mırıldanmalı çığlık gibi değişik ses çıkartıyor kendi kendini uyandırıyor bazen öyle bir şey mi
sgs havva_b kolik evet benim kızımda öyleydi saat 7 de bı başlardı ağlamaya 10 11 gibi durmadan ağlardı. Çok şükür 4.ayda geçti gitti
hayalperest2310 havva_b bizimde öyleydi kolikti 6 da başlayıp 9 da uykuya dalardı asla şaşmazdı çalar saat gibiydi o saatler geldiğinde resmen kabus anını yaşıyorduk 14 aylık şu an bizim uzun sürdü ama ağlama saatleri 4.aydan sonra kesildi fakat gaz sorunumuz 9.ayda bitti
havva_b kurabiyevarsimitvar yok öyle değil çığlık atarak ağlamaya başlıyor Heralde kolu çıktı falan diyoruz acı çeker gibi
havva_b sgs evet sgs evet sebepsizce Çok zorlanıyoruz Çok çaresiziz Sadece derin uykuya geçmesini bekliyoruz Siz 4. Aya kadar herhangi bir çözüm buldunuz mu ? (Duş vb gibi şeyler hiç fayda etmedi )
havva_b hayalperest2310 evet evet ay derdime tercüman oldunuz aynen böyle hiç şaşmıyor neden bilmiyorum Acaba nefes mi alamıyor diye kuruntu yapıyorum sürekli
hayalperest2310 havva_b gazdandır canım biz çözümü battaniyede sallayarak bulduk sonra eve hamak aldık öyle çözüldü ama ilk 4 ay ne yaparsan yap hiçbirşey o saat gelince işe yaramıyor sadece rahatlayacağı şeyi deneyip bulun
havva_b hayalperest2310 evet aynen öyle o saate gelene kadar hiç bir şekilde çözümü yok .. neden öyle oluyor anlamıyorum. :(