Minik_oglum https://www.civilim.com/kujju-erkek-bebek-uyku-tulumu-6-9-ay-bej-a049#bigImageGallery Arkadaşlar merhaba bu uyku tulumu olarak geçiyor ama ben dışarı çıkarken giydirmeye dusunuyorum hem taşıması daha kolay kip oluyor hemde sıcak olur sizce dışarda giydirilir mi
Badevehande Aynı yerden alt üst takım var ince kumaşı canım astronot tulum al ben onunla dışarı çıkarıyorum fırın gibi tutuyor üşümüyor hiç
Minik_oglum Astronotta aldık esim getirdi denedik içi çok yünlü hiç rahat giyilmiyor bide çok dışarı çıkmıyoruz diye geri gönderdim onun yerine boyle bişey düşündüm bende
Minik_oglum Bu arada astronot tulumlar civilde çok uygun normalde çok pahalı oluyor onlar almak isteyenler kaçırmasın bence😊
Minik_oglum Badevehande astronot tulum mu ? Acaba hangisi ya çok var bununda bedeni olmadı gene degisicem karta veremiyorum hangisini alsam diye 😁
Badevehande Minik_oglum internette yok benim aldığım. 50 tl fiyatı vardı büyük indirim yaptığı dönem gitmiştim tesadüfen görüp almıştım ama baya işe yaradı onsuz çıkarsam kesin hasta olurdu bu soğukta ve her hafta güneşli bir günde çıkardım 6 günlükken bile🥰