beyazzkuguu Kızlar merhaba kızım 1 ay 5 günlük. Başlardan beri gürültülü kakası var ilk doğduğu günden beri diyebilirim başta garipsemedim ama burda okudukça alerji belirtisi denildi. Sonrasında yüzünde sırtında karnında hep isilik gibi küçük sivilceler çıktı saçında konak çıktı ordan sıçradı heralde dedim. Gaz problemi 15 günlükken vardı zaten ıkınarak çok zor gaz ve tuvaletini yapıyor kızarıp gidiyor kendini zorluyor. Kakası mukuslu mu hiç anlayamıyorum. Sarı renkte bugünde kırmızı kahve gibi nokta nokta bir şeylet gördüm. Dün karpuz ve kiraz yedim onla alakası olabilir mi ? Aynı durumu yaşayanlar sizce süt alerjisi mi belirtiler tutuyor gibi doktora gittik kaka testş yaptı bir şey çıkmadı. Pazartesi bir daha gideceğiz. Kafam çok karışık süte karşı alerji olabilir mi kakasından da anlayamıyorum yani normal geliyor çıkamadım işin içinden sizin belirtileriniz nelerdi yardımcı olur musunuz ?
Ardenaden Belirtiler benziyor da kuck zaten cikmaya bilir bizdede 10 gunlhkken gecmeyen pisikle basladi safecce pisik ve konak snradan oldu diyettym 4 ayi doldurduk
beyazzkuguu Ardenaden alerji ilerleyen aylarda mı belli oluyor acaba ? Pişik derken nasıldı mesela benim kızımın poposunda kızarıklık var sadece aşırı derece değil ama kızarmış çok ıkınıyor ondan birde bezden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
bdkuzu Ardenaden dikkat edince geçti mi peki biz sürekli kusma şikayetiyle gittik. 2 hafta oldu diyetim kusma devam ediyor ne zaman sonuç verir acaba
kafamdakifazlalik Eğer gaita testinde birşey çıkmadıysa alerjisi yoktur zaten öyle olsa kan görürsünüz ben kan gördüm gürültülü kaka mukus ve huzursuzluk var diyetteyim ama hala görüyorum maalesef ben gördüğümde tam 2aylıktı makatına bakin çatlakta olabilir gerçi doktora götürmüşsünüz bence şuan için erken
beyazzkuguu kafamdakifazlalik doktor çok ilgilenmedi ya ondan için rahat değil sadece kan ve kaka testi gaptı. Süt alerjisi kaka testinde belli oluyor mu peki sizin testte mi çıkmıştı. Çok geçmiş olsun bu arada
kafamdakifazlalik beyazzkuguu hayır gaita da gizli kan varsa belli oluyor o yüzden dert etmeyin , alerji için devlet hastaneleri çocuk doktoru alerji doktoruna yönlendiriyor ama biz şuan diyetteyiz daha test yapmadık siz anlamak istiyorsanız test yaptırmanız lazım özelde de oluyor bu test ama daha küçük ilk 3ay net sonuç vermeyebilir
melekimmm Merhaba benim ilk cocugumda vardı bundada çıktı alerji testini çok küçükken her doktor yapmaz ama mukuslu ve kanlı kaka alerji belirtisi
nurrr2601 bdkuzu bu 2 haftada neler yedin içtin? bende başlıyorum bugun ama herseyde süt süt ürünleri var çok zor😥
Ardenaden Kusmal arada hala olluyor malesef amal diyetle azaldi eskiden dha dha coktutu ic camasirma kdr kusmuk oluyordm buydkce azaliyor
bdkuzu Kahvaktida patates kızartması soğan kavurmasi salata zeytin dışında hiç bişey , akşamlari sebze ağırlıklı yemekler Ama tekrar kusmalar arttı kanlı kaka var büyük ihtimalle çoklu Besin alerjisi de var yada baharatlı yiyecekler kesicem