lilanasi Kızlar bebeğim 14 aylık oldu ayağımda sallayarak uyutuyorum hala beşikte yatmıyor, bazada yatıyor. Uyku eğitimini nasıl verebilirim? Yada kaç aylıkken vermek lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
nnidua lilanasi uyku eğitimine en erken 4. Ayda başlıyorlar siz yavaş yavaş bırakabilirsiniz önce ayağınızda yavaş sallayın bı kaç gün geçtikten sonra yavaş sallayıp mayıştığında besige koyup hafif sallamayı deneyin. Yani bı anda uyku şeklini değiştiremezsiniz yavaş yavaş deneyerek işiniz kolaylaşır
lilanasi nnidua beşikte asla uyumuyor maalesef normal bazada yanımda yatiyor, uyku arkadaşı içinde mi geç kaldım
nnidua lilanasi yok ya geç kaldım gibi düşünmeyin sonradan da uyku eğitimi veren ebeveynler var yani uyku arkadaşına da alıştırabilirsiniz. Dediğim gibi en önemlisi hemen değil de yavaş yavaş alıştırmak bide bı kere anne yanına alisqn bebek artik ayrı yatmaz diyolar sizinki de öyle olmuş sanırım
lilanasi nnidua ayırmayı düşünmüyorum zaten ama en azından yanına uzandığımda uyusa o bile fazlasıyla yeter banaa
elifalina Uyku arkadaşı ile bir iki gün önce siz yatın kokunuz ona sinsin sonra bebeğinize verin ayağınız da sallamadan bekleyin öylece yavaş yavaş bırakabilirsiniz