meryylcn Kızlar merhaba,, oğlum 9. Aya yeni girdi. emeklemiyor biz elinde in tutunca güzel adım atıyor fakat ayakta duracak gibi de değil. 73 cm 11 kilo. Gerçi çok fırsat vermedim düşer diye de ama bi içime de kurt düşmedi değil.. sizinkiler nasıl ?
231023 meryylcn bizde 7,5 aylığız 3. Aydan sonra koltuk kenarında tutturuyordu annem eski nesil bişey olmaz vs diyerekten sakınmadım hiç Şuan emekliyor neredeyse 8. Ayda tamamen kavramaya başlar diye düşünüyorum ama kilomuz 8,5 bazı bebeklerin farklı oluyor bizim de hala dişimiz çıkmadı kilo da etkiler mi bilemiyorum zayıf olduğu için belkide Kendini taşıyor aynı şekilde bir arkadaşımın oğlu da tombik oğlumla aynı ay ama daha dönme bile yok doktoru normal olduğunu söylemişti
meryylcn Bizim de dişi 6. Ayda çıktı. Baya kilolu onun etkilediğini düşünüyorum bir de yerde çok bırakmadım bu iki sebebim var ama 9 aylık da emeklemek için baya geç hala tık yok. Geri sürünüyor etrafında dönüyor sadece.. yerde yüz üstü yatmayı da pek sevmiyor sıkılıyor hemen. Bunun için doktora gitmeye gerek yok diğ mi?
231023 meryylcn sanmıyorum kimi bebek emeklemeden yürür derler belkide bir gün ellerini bıraktığınızda kendi adım atacaktır ☺️ ben sürekli yerde bırakıyordum battaniye serip belki de ondan kaynaklı olmuştur kilonun etkisi vardır beyfendi tombul totosunu yormak istemiyor olabilir ☺️👼🏻
nadidelifora meryylcn merhaba. Emeklemek için 9 ay geç demişsiniz ama gelişim tablolarında emekleme 8-10 ay arası beklenir diyor. Daha bir ay var çok ciddi bir süre çünkü bir günde oluyor ne oluyorsa 😊 dert etmeyin lütfen her bebek kendi hızında ilerliyor.🌸
meryylcn nadidelifora çok teşekkür ediyorum bu programda artık emeklemeye başlaması gerekiyor gibi birşey yazıyordu bizimkinin de totosunu kaldıracak gibi bir hali olmayınca biraz panikledim 😀