Ftet Sevgili anneler hiç aranızda hamak kullanan var mı kullanıyorsanız memnunsanız atabilir misiniz bebeğim 3 aylık kullanabilir miyim atak dönemi galiba aşırı huzursuz hem de meme reddi var düşünün yani hem uyumuyor hem emmiyor ben odadab dışarı adım atamıyorum
pivpivpivahmedmuhsin Ftet Paşa hamak kullanmıştım ben. Güzeldir. Şu an kaldırdım duruyor. Uyku eğitimi verdiğim için çok kullanamadım. Almak isterseniz yardımcı olabilirim. 🌸
Asyaamerve Ftet ben kullandım canım. Ayağımda sallardim bebeğimi, ayağım durduğu anda ağlamaya başlardi. Gündüz uykuları 3 5 dk di. O kadar yorulurdum ki. Hamağı aldım o kadar rahatlamıştım ki o zamanlar. Uyku süresi artmıştı, 1 yaşına kadar kullanmıştım ben. Çok memnundum
Alerjikrinit Ftet biz Holmen almıştık. Aynı sizin dönemde o kadar çok ağlıyordu ki çarşafla sallamaya alıştı. Onu bırakmak için aldık. Dönmeye başlayana kadar kullandık sonra ara ara kullandık. Belli süre kaldırdık sallamayı bırakmıştık zaten. Ama emzirmeyi bitirirken tekrar kullandık. Ben memnundum açıkçası iyi ki aldım dediklerimden. Parçalara ayırıp şehir dışına, pikniğe falan bile götürüyorduk
Asyaamerve Ftet Trendyoldan almıştım. Kızım şuan 2 yaşında. 4 aylık falandı aldığımda baya oluyor yani ben alalı
pivpivpivahmedmuhsin Ftet Ben 1700 gibi bir şeye aldım sanırım tam hatırlamıyorum. Son fiyat 1400 düşünüyorum. Ağır olduğu için benden kargo kesintisi yapacak maalesef. Bayağı geniş ve büyük bir hamak. O çingene hamağı denilen hamaklara benziyor. Gardrops hesabımı bırakayım bakın isterseniz. Hesbaımın adı: melyda
Ftet Alerjikrinit internette bir sürü holmen marka çıkıyor hangisini aldınız acaba tavana asılan değil dimi
Asyaamerve Ftet canım Trendyola hamak beşik yaz, orda var bende ordan aldım..yorumlarına bakarak alabilirsin, aynısı geliyor zaten. 1000 lirayada var, 1400 e de.. bütçene hangisi uyuyorsa alırsın istersen
kahvemsadeolsun Ftet Svava hamak kullanıyorum 7 aylıktan beri. Şuan 32 aylık hala onda uyuyor ve oyun için kullanıyor.
beyazkrizantem Ben geçen gün conconbebe marka Trendyol dan aldım 700 TL idi hala çok rahat tavsiye ederim..gündüz uykularıni yoksa yapmazdi
Ftet @beyazkrizantem @Alerjikrinit @Asyaamerve hepinize çok teşekkür ediyorum önerileriniz için aşırı durmayan bi bebeğim var gündüz uykusu sıfır 3 aylıj kendisi önerileriniz olursa yazaarsanız sevinirim
Alerjikrinit Ftet canım sen durumun müsaitse hamak al ama ağlamalar bir süre devam eder. Ben hiçbir atak sendrom bilmem ama o ay gerçekten bir şeyler oluyor bebeğe. Bizimki de sürekli ağlıyordu. Hava güzel dışarı çıkarın. Çok ağlayınca ben suya sokardım susardı. Rahatlatıyordu heralde. Doldur küvetini koy içine tutarak.