birannebirbebek__ Bebeğime bayramlık alıcam trendyol dan baktım hiçbir şey yok doğru düzgün Instagram da alışveriş yaptığınız güvenilir siteler neler
caylavyu birannebirbebek__ LCW, cigit, fahhar kids hm Bu markalara bakmanızı tavsiye ederim pamuklu güzel ürünler, hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
HeeSenCokBiliyon birannebirbebek__ hümabebe var çok güzel ve uygun ürünleri ilkgünbebe de var o bi tık daha pahalı bi göz atabilirsiniz :)
birannebirbebek__ eren2550 Baktım hiç doğru düzgün bir şey yok bide bayram da şehir dışındayız bişeyler almam lazım ama bulamıyorum
eren2550 birannebirbebek__ benimde oğlum var aldıklarımı atayım isterseniz kaç aylık bu arada ona göre atayım 😁
eren2550 birannebirbebek__ bizde memlekete gideceğiz bayrama ayrıca 2 düğün var. Erkek bebeklere pek böyle çeşit yok maalesef kız bebeklere daha güzel çeşit çeşit şeyler
birannebirbebek__ eren2550 Teşekkür ederim attığınız için keşke nerden aldığınızı da atsaydınız göremedim de😊
eren2550 birannebirbebek__ ebebek aldım zürafalı olanı Mavi şapkalıyı H&M Lacivert takım H&M Siyah takım trendyol Kahve tonlu H&M Smile yazanları civil