defnes32 kızınız için de biliyorum gebelik duygusalligi vicdan yapıyorsunuz ama midemi bulandıran kokular için maske taktım yine yaptım o yemeği ya da ogurup kusma isteğim gelince bunu kızıma kardeşi olacağı için değil hasta olduğumu söyledim böylece daha iyi karşıladı hatta sezeryan izimi ilk gördüğünde bunun çay dokulup yandığım leke olduğunu söyledim yaşadığınız hiçbir sorunun kardeşiyle bağlantılı olduğunu söylemeyinki kardeşine karşı olumlu düşünceler geliştirsin,gebeliğim ciddi anlamda çok sikintiliydi başından beri varolan kanama , plasentanin aşağı yerlesimli olması ,büyüyen böbreğimden stent takıldı sonra kasılmalar başladı 9 hafta ben doğum sancisiyla yaşadım her an ha geldi ha gelecek ve bu süreçte eşim de nobet usulü çalışıyordu yeri geldi kızımla tek de uyudum hatta doğumun başladığı gün bile tek basimaydim ,bunları karsilastirmak için demiyorum ama daha basindasiniz hiç geçmeyecek gibi geçiyor ama benim o kabuslarim bittiyse sizin Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoksa gebeliginizde inşallah olmaz zaten bu süreç geçici ,kızınız için de elinizden geleni yapin hiçbir şey olmadı eline kalem kağıt verin birlikte resim çizin ,çocuk makasi verin bir seyler kessin, boyama yapın , kendinizi iyi hissettiginiz vakitlerde onun için kısa sürede hazirlanacak yemekler yapın buzluğa atın , küçük küçük çıkarip verin ,yaz mevsimi yoğurtlu çorbalar hem size de iyi gelir hem onun da karnı doyar