Karpuzlufistiksarma Kızlar bayramda eşimin memleketine gidiyoruz 4 eltim var . Çam sakızı çoban armağanı ne olabilir. Kahve fincan ve su takımı - sufle seti vs aldım geçtiğimiz yıllar 4 eltimde kapalı
Ecemsultan Karpuzlufistiksarma eşarp yada şal. çok mantıklı yada çocukları varsa onlara tişört tarzı alabilirsin. benimde yengem gelirdi küçükken. hep bize getirirdi hediye çok sevinirdim 😀
Karpuzlufistiksarma Mrvsmt2502 ayak numaralarını bilmiyorum aslında olabilirdi çok güzel fikirmiş tüh . Hatta az önce bi sitede uygun fiyatlı güzel terlikler gördüm :)
Belcim30 Karpuzlufistiksarma ya bu iğne oyası tığ oyası yapıyorlar ya tülbentlere onlar belki çevrenizde yapan bayanlarda vardır.. Kadınlar yapıyor satıyor genelde
Eslem123_ Karpuzlufistiksarma elti ye hediye mi varlığım yeter ona asla bibsey almam. Ha zamanında yaptım 3 de nankör çıktı zıkkım veririm onlara
Zeynepp054 Karpuzlufistiksarma Kesinlikle şal yada eşarp hangisini takıyorlarsa birer tane alabilirsiniz. Şimdi yaz terlikte olur çok güzel terlikler var. Maksat kücük bir hediye ne güzel düşünmüşsünüz 🥰
Karpuzlufistiksarma Zeynepp054 yazma yada eşarp bakayım Terlikte çok güzel fikir Ama ayak numaralarını bilmiyorum bilsem alırdım kesin. Hatta alışveriş yaptığım bi sitede terliklet var indirimli güzel
Bebegimben1 Karpuzlufistiksarma bizde havlu patik yazma seccade birde şeker ya da çikolata hediye olarak veriliyor genellikle belki size de fikir olur
Karpuzlufistiksarma Bebegimben1 çikolata paketli alacağız. O kesin var . O zaman ben çarşıdan bunlardan daa alayım teşekkür ederim